Ovom izjavom o privatnosti PREMIUM (obrt za trgovinu i usluge, dalje u tekstu: Premium) obvezuje se upravljati osobnim podacima tako da štiti i poštuje privatnost Korisnika svoje internet stranice www.kupikavuicaj.com (dalje u tekstu: Stranica), te njome određuje načine na koji će prikupljati i obrađivati osobne podatke Korisnika i korištenje kolačića (eng. Cookies).

Prihvaćanjem ove Izjave o privatnosti, klikom prilikom kupovine ili prijavom na Stranici, Korisnik potvrđuje da je pročitao i razumio ovu Izjavu i da se slaže sa obradom osobnih podataka kako ih ova Izjava utvrđuje.

Koji se osobni podaci prikupljaju i u koju se svrhu obrađuju?

Obvezujemo se prikupljati samo nužne, osnovne podatke o Vama, koje, uz Vašu suglasnost, možemo koristiti isključivo za svrhe navedene u ovoj Izjavi.

Osobne podatke koje je ste dobrovoljno unijeli u sklopu Stranice putem mrežnog formulara (primjerice, ime i prezime, adresa dostave, E-mail adresu i kontakt broj telefona), prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu realizacije kupnje robe, dostavu naručene robe, komunikaciju s Korisnikom, eventualne pravne postupke vezane uz realizaciju kupnje. O svakom prikupljanju navedenih podataka uvijek ćete biti posebno upozoreni, a njihovim upisom na za to predviđena polja na Stranici potvrditi ćete da ste svoje osobne podatke dobrovoljno stavili na raspolaganje, te da dozvoljavate da se isti koriste u točno određenu svrhu. Vaše osobne podatke nećemo razotkriti trećim stranama, osim u svrhu predviđene ovom Izjavom.

Pristupom Stranici neke se informacije prikupljaju automatizmom, a to podrazumijeva informacije koje se prikupljaju putem kolačića. Osim nužnih kolačića koji su obavezni (kako bi stranica bila funkcionalna), opcionalne kolačiće možete podešavati u postavkama kolačića. Izjavu o kolačićima (cookie policy) možete pogledati ovdje.

Sigurnosne mjere zaštite osobnih podataka

Svi se podaci o Korisnicima strogo čuvaju. Primatelji Vaših osobnih podataka mogu isključivo biti ovlaštene osobe koje, zbog njihovih funkcija, trebaju znati Vaše osobne podatke. Oni imaju ugovornu obvezu poštivati povjerljivost i sigurnost podataka koje dobivaju i smiju ih koristiti samo za potrebe povjerenog zadatka. Prilikom davanja osobnih podataka, Vi jamčite da su oni potpuni, istiniti, točni i ažurni.

Ne prodajemo, iznajmljujemo niti posuđujemo Vaše osobne podatke trećim stranama i štitimo Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa.

Stranica je zaštićena uporabom Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka. SSL zaštitno kodiranje, tehnologija je zaštite podataka koja omogućava sigurnu razmjenu podataka između Vašeg preglednika i Stranice.

Pravo na pristup podacima i pravo prigovora

Na temelju zakonskih odredbi imate pravo na informaciju o Vašim osobnim podacima koji su pohranjeni u našoj bazi podataka, o izvoru tih podataka, kao i na ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka. Sve informacije dostavljamo, odnosno ispravke, dopune i brisanje osobnih podataka vršimo na pismeni zahtjev upućen na premium1@optinet.hr izravno Osobi za zaštitu osobnih podataka ili poštom na našu poslovnu adresu.

Po Vašem zahtjevu, omogućiti ćemo Vam uvid u evidenciju zbirke osobnih podataka, uvid u osobne podatke sadržane u zbirci osobnih podataka koji se na Vas odnose, kao i prijepis istih podataka. Dostaviti ćemo Vam izvatke, potvrde ili ispise osobnih podataka sadržanih u zbirci osobnih podatka koji se na Vas odnose s naznakom svrhe i pravnog temelja prikupljanja, obrade i korištenja tih podataka. Dostaviti ćemo Vam i ispis podataka o tome tko je i za koje svrhe i po kojem pravnom temelju dobio na korištenje Vaše osobne podatke te Vam dati obavijest o logici bilo koje automatske obrade podataka Vaših osobnih podataka. Na Vaš zahtjev, dopunit ćemo, izmijeniti ili brisati Vaše osobne podatke ako su isti podaci nepotpuni, netočni ili neažurni, te ako njihova obrada nije u skladu sa zakonskim odredbama.

Ako unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, molimo Vas da kontaktirate našu Osobu za zaštitu osobnih podataka.

 

Kršenje privatnosti podataka

O svakom kršenju privatnosti podataka iz naše baze obavijestiti ćemo sve relevantne osobe i nadležna tijela u roku od 72 sata od prekršaja, ako je očigledno da su ukradeni podaci spremljeni na način da se može otkriti identitet vlasnika podataka.

 

Izmjena Izjave o privatnosti

Zadražavamo pravo da ovu Izjavu o privatnosti možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o privatnosti na Stranici. Stoga Vas pozivamo da povremeno pregledate ovu Izjavu o privatnosti na kojoj će biti označene nove izmjene, ako ih je u prethodnom periodu bilo. Ukoliko se ne slažete s ovom Izjavom o privatnosti, upućujemo Vas da napustite Stranicu i da ju više ne koristite. Izmjena izjave o privatnosti stupa na snagu odmah nakon objave na Stranici. Nastavak uporabe Stranice nakon stupanja na snagu izmjena, podrazumijeva da potvrđujete i prihvaćate izmijenjenu Izjavu o privatnosti.

(Posljednja izmjena 7. 06. 2018.)

 

Osoba za zaštitu osobnih podataka

Anđelija K. Skroza
Stjepana Radića 71, 22000 Šibenik

premium1@optinet.hr