Uvjeti kupovine

Uvjeti kupnje preko webshop-a Kupi kavu i čaj određeni su kroz pretragu, naručivanje, plaćanje i isporuku.

Prodavatelj je SUPREMO (obrt za trgovinu, sa sjedištem na adresi Biskupa Jerolima Milete 7, Šibenik). Kupac proizvoda može biti bilo koja punoljetna osoba koja putem webshop-a naruči minimalno jedan proizvod. Cijene proizvoda izražene su isključivo u eurima (€ ) te u protuvrijednosti u kn i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV). 1,00 € = 7,53450 kn

Cijena ne uključuje trošak dostave i manipulativne troškove koje HP naplaćuje kod plaćanja pouzećem.

PRETRAGA

Pretraga proizvoda je moguća prema kategorijama (i podkategorijama), ali i prema ključnim riječima.

Svi proizvodi su razvrstani u 5 kategorija i 24 podkategorije.
Ukoliko se pretraga vrši prema ključnim rječima, riječ koja se odnosi na željenu vrstu proizvoda potražite klikom na ikonu pretrage u gornjem lijevom kutu.

Nakon što je artikl pronađen, odabire se za kupnju klikom na Dodaj u košaricu.

NARUDŽBA

Nakon što ste smjestili artikl u Vašu online košaricu, uvijek je dobro još jednom pregledati  trgovinu, jer možda biste još nešto naručili. Pri odabiru Vam može pomoći i rubrika Novosti koja je zbog toga i napravljena. Dok ste još u Košarici kliknite na Nastavite kupnju za pregled ostalih artikala.

Nakon što ste odabrali sve što ste htjeli, u Košarici kliknite na polje Kreni na plaćanje. Kod Detalja plaćanja obvezno je unijeti sve tražene podatke. Plaćanje se vrši, pouzećem, ili direktnom bankovnom transakcijom (to može biti uplata na pošti, banci, internet bankastvo). Napominjemo da kod plaćanja robe pouzećem, HP dodatno naplaćuje manipulativne troškove.

Naručivanje se završava klikom na polje Naruči. Klikom na Naruči kupac izjavljuje da je svjestan da narudžba uključuje obvezu plaćanja (čl. 138, st. 36, NN 41/14 Zakona o zaštiti potrošača).

ISPORUKA

Narudžba će biti isporučena kad sredstva budu vidljiva na našem računu. Ukoliko ni u roku od 4 radna dana uplata nije vidjiva, smatra se da je kupac odustao od kupovine, te se isporuka obustavlja. U najčešćem broju slučajeva uplata je vidljiva najkasnije sljedeći dan ili dan iza toga. Robu isporučujemo putem Hrvatske pošte. Cijena isporuke za narudžbe vrijednosti do 54,00 € je 5,00 €. Za narudžbe preko 55,00 €, dostava je besplatna.
Dostava je obično sljedeći dan, a ukoliko ni nakon 72 sata pošiljka nije isporučena, molimo da nas kontaktirate.
Za sva dodatna pitanja ili nejasnoće, slobodno nam se javite pozivom na 091 4223356 ili slanjem mal-a na premium1@optinet.hr

ZAŠTITA PODATAKA

Za sve podatke o kupcima  prikupljene putem webshop-a, SUPREMO se obvezuje da ih neće proslijeđivati trećim osobama, bez prethodne suglasnosti od strane kupca.